Σε λειτουργία τα ανακαινισμένα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Αγρινίου.

 

Επαναλειτουργούν από σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου τα δύο γήπεδα τένις στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Μετά από σύσκεψη που έγινε νωρίτερα το πρωί στα γραφεία του σταδίου, ανάμεσα σε ενδιαφερόμενους συλλόγους, δημότες, τη διοίκηση του ΔΑΚ και παρουσία του αρμόδιου​ αντιδήμαρχου κ. Γκρίζη αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Να γίνεται χρήση του ενός μόνο γηπέδου από τους συλλόγους* για μαθήματα κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 21:00 το βράδυ και κάθε Σάββατο πρωί από τις 09:00 έως τις 12:00. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την προσεχή Τρίτη 4 Απριλίου.

2. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες τα γήπεδα να διατίθενται εξολοκλήρου στο κοινό.

3. Η κράτηση θα γίνεται προς το παρόν τηλεφωνικά, στο 2641023818 και θα αφορά τη χρήση γηπέδου για 1,5 ώρα για μονό και 2 ώρες για διπλό παιχνίδι.

4. Η χρήση των γηπέδων θα είναι δωρεάν, ενώ προσεχώς θα δημιουργηθεί ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου για online ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα και κράτηση. Έως τότε η ενημέρωση θα γίνεται με ανάρτηση σχετικού πίνακα στην είσοδο του χώρου των γηπέδων.

* Οι ώρες του συλλόγου “Φοίβος” θα είναι από τις 16:00 έως τις 19:00 τις καθημερινές  ( Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή) και 9:00 – 12:00 το πρωι του Σαββάτου.

Οι υπόλοιπες ώρες για μαθήματα  διατέθηκαν στον σύλλογο του κ. Γιαννουλόπουλου.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.