Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου και οι σημερινοί αγώνες

Δέκα συνολικά αγώνες διεξήχθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με τους αγωνιζόμενους να αψηφούν τις υψηλές θερμοκρασίες και να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του Δ.Α.Κ. Πλέον έχουν βγει τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Γυναίκες, Διπλά και Ταμπλό 2  Ανδρών*  ενώ στο Κυρίως Ταμπλό απομένει ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης.

Στους 3 προημιτελικούς του Σαββάτου για το Κυρίως Ταμπλό των Ανδρών είχαμε αμφίρροπες αναμετρήσεις με κορυφαία αυτή ανάμεσα σε Παναγιώτη Μητσόπουλο και  Σαράντη Γιώτη που κρίθηκε στο ται μπρέικ με… 17-15, έπειτα από αρκετά χαμένα  match point ιδιαίτερα από την πλευρά του Αρτινού αθλητή.

Στους Κυριακάτικους ημιτελικούς αναμετρήθηκαν ο Μητσόπουλος με τον 12 χρονο(!) Μεσολογγίτη Διονύση Γουβέλη. Ο νεαρός Γουβέλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με όπλο του την σταθερότητα στα ράλι, επιβλήθηκε του έμπειρου αλλά ασταθή Μητσόπουλου με 6-2 6-3. Στον άλλο ημιτελικό, ο Λευκαδίτης Πέτρος Τυρολόγος αντιμετώπισε τον Βασίλη Στάθη. Και σε αυτό το παιχνίδι η ανωτερότητα του Τυρολόγου ήταν εμφανής, αφού προηγήθηκε από την αρχή του αγώνα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, κερδίζοντας σχετικά εύκολα 6-2, 6-2.

Το τουρνουά συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα με τρία εξίσου σπουδαία παιχνίδια. Στις 19:30 η Νόρα Παπαπάνου και η Ναταλία Καρδάρα αναμετρούνται στον δεύτερο ημιτελικό των Γυναικών για μια θέση στον τελικό όπου περιμένει η Δέσποινα Δημητριάδη.  Την ίδια ώρα ξεκινά και ο ημιτελικός του Διπλού, ανάμεσα στους Γιάννη Ντόκα/ Αλέξανδρο Ντόκα και  Πέτρο Τυρολόγο/Γιώργο Τυρολόγο με τον νικητή να παίζει αμέσως μετά στον τελικό απέναντι στους ξεκούραστους Πάνο Μητσόπουλο/ Γιώργο Καρρά.**

* Στο ταμπλό 2 απομένει ο προημιτελικός ανάμεσα στους Αρτινούς Κώστα Ζάχο και Χριστόφορο Καραθάνο που για λόγους διευκόλυνσης θα διεξαχθεί στην Άρτα σήμερα στις 20:00.

**Λόγω προβλήματος του Χριστόφορου Μαχαλιώτη, τη θέση του σαν παρτενέρ του Μητσόπουλου στο διπλό, παίρνει ο Γ. Καρράς. Οι Αρτινοί Σαράντης Γιώτης/Μάριος Χούσος δεν μπορούν να παραβρεθούν στο Αγρίνιο για τον αποψινό ημιτελικό, ως εκ τούτου οι αντίπαλοι τους περνάνε απ’ευθείας στον τελικό.

Χορηγοί Τουρνουά

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.