Οι νικητές στο Διπλό

Οι Πέτρος και Γιώργος Τυρολόγος ήταν οι μεγάλοι νικητές του χθεσινού τελικού της κατηγορίας των Διπλών. Έχοντας νωρίτερα ξεπεράσει στον ημιτελικό το εμπόδιο των Γιάννη και Αλέξανδρου Ντόκα, με 7-6(3) 6-4 σετ, επικράτησαν στη συνέχεια έστω και δύσκολα στη διαδικασία του σούπερ τάι μπρέικ, των Πάνου Μητσόπουλου και Γιώργου Καρρά με 7-6(6), 3-6, 10-4. Οι  Λευκαδίτες αθλητές φάνηκαν πιο αποφασισμένοι και ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία του τελικού, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα 3 σετ πόιντ που είχαν στη διάθεσή τους στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ, έχοντας προηγηθεί με 6-3 .

Στον γυναικείο ημιτελικό η Νόρα Παπαπάνου επικράτησε πιο εύκολα από ότι αναμενόταν της Ναταλίας Καρδάρα με 6-2 6-0. Η Παπαπάνου θα αντιμετωπίσει την Δέσποινα Δημητριάδη στον αποψινό τελικό (ώρα 19:30) της κατηγορίας Γυναικών.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, τον δεύτερο ημιτελικό για το Ταμπλό 2 Ανδρών, ο Αρτινός Κώστας Ζάχος θα αντιμετωπίσει τον Γιώργο Βασιλόπουλο από το Μεσολόγγι.

Χορηγοί Τουρνουά

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.