Νέα,Αγώνες - 30/06/2017
Απολογισμός Τουρνουά 2017

 

Μετά από δυο εβδομάδες γεμάτες με αγωνιστική δράση στα γήπεδα του Δ.Α.Κ. Αγρινίου, το φετινό Foivos Tennis Cup έφτασε στο τέλος του.

Η φετινή 9η κατά σειρά διοργάνωση σημαδεύτηκε από τον μεγάλο για τα δικά μας δεδομένα αριθμό συμμετοχών , κάτι που οφείλεται κυρίως στα ανακατασκευασμένα γήπεδα του Δ.Α.Κ. αλλά και στην προσέλκυση αθλητών από γειτονικές πόλεις και νομούς. Συγκεκριμένα είχαμε αγωνιζόμενους από τον Αστακό, την Άρτα, τα Γιάννενα, τη Λευκάδα, το Μεσολόγγι και την Πάτρα, γεγονός που σε συνδυασμό με προηγούμενες παρουσίες σε τουρνουά του Αγρινίου, φανερώνει μια θετική εξωστρέφεια ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το άθλημα στον τόπο μας. Ανάλογη βέβαια είναι τα τελευταία 3-4 χρόνια και η συμμετοχή αθλητών από το Αγρίνιο, σε τουρνουά της Πάτρας και κυρίως της Λευκάδας. Ελπίζουμε στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλες πόλεις όπως η Άρτα, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του τένις.

Στις 15 ημέρες της διοργάνωσης διεξήχθησαν 98 συνολικά αγώνες, δημιουργώντας ένα σχετικά πιεστικό χρονοδιάγραμμα λόγω της ύπαρξης 2 μόνο γηπέδων. Αρκετοί αθλητές/ριες υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης ή της προχωρημένης ώρας και τους ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση. Πέραν των αποτελεσμάτων μεγαλύτερη σημασία έχει η συμμετοχή και η προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Ως διοργανωτές νιώθουμε την ανάγκη επίσης να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στο να γίνει μια άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά λοιπόν:

Την Δημοτική Αρχή και ειδικά τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γκρίζη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Δημήτρη Τζιώλη οι οποίοι μας παρείχαν βοήθεια και υποστήριξη κάθε φορά που την χρειαστήκαμε.

Τη Διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου.

Τους χορηγούς μας, Autovision, Ευρωδιάγνωση, Αllegria, Mitsopoulos shoes, Τsikriteas Eπιγραφές και Fancy Flowers, για την οικονομική και όχι μόνο στήριξη τους.

Τους φίλους του τένις που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δ.Α.Κ. για να παρακολουθήσουν τους αγώνες

Όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους ήρθαν από περιοχές εκτός Αγρινίου, διανύοντας 100 και πλέον χιλιόμετρα σε πολλαπλές μετακινήσεις. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πέτρο Τυρολόγο και τον Σαράντη Γιώτη, δυο αθλητές που παρείχαν πολύτιμη υποστήριξη στην ομαλή κατάρτιση του προγράμματος για τους αγώνες των αθλητών από Λευκάδα και Άρτα αντίστοιχα.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους σε επόμενες διοργανώσεις της πόλης μας και όχι μόνο.

Καλό καλοκαίρι!

Χορηγοί Τουρνουά