Νέα, Αγώνες - 04/10/2018
Οι τελικοί του Foivos Tennis Cup 2018

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και για το φετινό Foivos Tennis Cup με τους τελικούς στα Διπλά και στο Tαμπλό 2 Ανδρών που έγιναν χθες Τετάρτη 3/10.

Ο μεγάλος τελικός του κυρίως ταμπλό των Ανδρών είχε προηγηθεί  χρονικά, καθώς διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 30/9. Εκεί άξιος νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γουβέλης Διονύσης, ο οποίος επικράτησε του Μητσόπουλου Παναγιώτη με 6-1 7-5. Ο 13χρονος από το Μεσολόγγι παρουσιάστηκε ακόμα πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι και δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που εμφανίστηκε σαφώς κατώτερος των περιστάσεων, επηρεασμένος από το πρόβλημα στη μέση.

 

 

   

Στον τελικό του Διπλού οι Τυρολόγος Πέτρος/Καρελάκης Παναγιώτης επιβλήθηκαν στα 3 σετ των Μητσόπουλου Παναγιώτη/ Μπάκα Σωτήρη με 6-3, 3-6, 6-2. Σε ένα παιχνίδι με πολλές εντυπωσιακές φάσεις οι νικητές αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στα καθοριστικά σημεία του κρίσιμου 3ου σετ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που υπέπεσαν σε πολλά εύκολα λάθη.

   

Την ίδια ώρα ο Ντόκας Αλέξανδρος ήταν ο νικητής του τελικού για το ταμπλό 2, καθώς κέρδισε δύσκολα τον Καγκελάρη Νίκο με 7-6 (5) 6-4, σε ένα επίσης όμορφο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

  

Μετά τους τελικούς ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων καθώς και η κλήρωση των δώρων στους τυχερούς νικητές.

   

Οι νικητές της κλήρωσης είναι:

Τσικριτέας Τάσος (Δωροεπιταγή 50€ από τα Οπτικά Δημάκη – Αθανασιάδη)

Καγκελάρης Νίκος (Δωροεπιταγή 50€ από το Παπακαμμένος Σπορ)

Γιοπάνος Βασίλης (Δωροεπιταγή 80€ από τα ΣΚΟΝΔΡΑΣ – ΗΟΜΕ & PRO DECO)

Μπουρνάζος Χρήστος ( Φυσικοθεραπείες 120€ από τον Ζαμπάρα Αθανάσιο)

Χορηγοί τουρνουά