Νέα, Όμιλος / 09/09/2020
Νεός προπονητής και επαναλειτουργία ακαδημίας

Ο Ό.Φ.Α. Αγρινίου Φοίβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιοπάνο Νικόλαο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθώς επίσης και την επαναλειτουργία των προπονητικών του τμημάτων στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Ο κ. Γιοπάνος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δ.Π.Θ (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), με ειδικότητα στην αντισφαίριση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος στην Επιστήμη του Αθλητισμού. Διετέλεσε προπονητής – επιστημονικός υπεύθυνος για προγράμματα εκμάθησης στο άθλημα της αντισφαίρισης (τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων) στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Αγρινίου, αλλά και στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Καλλιθέας Αττικής.
Από το Σεπτέμβριο του 2018 έως το Σεπτέμβριο του 2020 ήταν συνεργάτης και μέλος της προπονητικής ομάδας στο Τριχόπουλος tennis club – Κέντρο Αντισφαίρισης Αγρινίου.

Προπονητής του συλλόγου παραμένει επίσης και ο Σουλιώτης Βασίλειος, ενώ όσον αφορά τα μαθήματα/προπονήσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν από την 1η Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα : 6972 678313 – 6978747776