Νέα, Αγώνες - 31/08/2021
Προκήρυξη Τουρνουά Foivos Tennis Cup 2021

Ο Όμιλος Φίλων Αντισφαίρισης Αγρινίου –  ο Φοίβος  προκηρύσσει το τουρνουά Foivos Tennis Cup 2021 που θα διεξαχθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. Αγρινίου με μπάλες Tennis-Point.
Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

Μονά Ανδρών  (+ Ταμπλό ηττημένων 1ου γύρου)

Διπλά Ανδρών

Έναρξη-ώρες & ταμπλό αγώνων
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς των 3 κατηγοριών την Κυριακή  19 Σεπτεμβρίου.
Οι ώρες διεξαγωγής καθημερινά θα είναι από τις 17:00 έως τις 22:00 οπότε και κλείνουν οι εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ.

Δηλώσεις συμμετοχής – κόστος
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, τηλεφωνικά στο 6947-206373,   είτε μέσω της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας. Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ για τα Μονά, 8€ για τα Διπλά και 20€ για συμμετοχή και στις 2 κατηγορίες.

H κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο χώρο των γηπέδων του Δ.Α.Κ. Αγρινίου. Τα ταμπλό θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα του ομίλου ενώ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 10/9, θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα για τουλάχιστον τις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά.
Η ενημέρωση για τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των επομένων ημερών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας.

Έπαθλα & Δώρα
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους δυο πρώτους νικητές σε κάθε κατηγορία και στους νικητές του πίσω ταμπλό (των ηττημένων του 1ου γύρου).Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για δώρα συνολικής αξίας 400€.

Όροι διεξαγωγής των αγώνων
• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, να μας γνωστοποιήσουν τις μέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία του προγράμματος των αγώνων.
• Όλοι οι αγώνες στα ταμπλό θα διεξάγονται με το σύστημα knock-out και θα κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται αντί για τρίτο σετ, tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Εξαιρούνται οι ημιτελικοί και τελικοί στους Άνδρες και ο τελικός στα Διπλά ανδρών, στους οποίους θα διεξάγεται κανονικά αν χρειαστεί και 3ο σετ. Οι αγώνες των Διπλών διεξάγονται χωρίς αβαντάζ. Οι ηττημένοι του 1ου γύρου στα Μονά θα σχηματίσουν το πίσω ταμπλό.
• Οι συμμετέχοντες καλούνται να παραβρίσκονται στα γήπεδα για προγραμματισμένο αγώνα τουλάχιστο μισή ώρα νωρίτερα. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας αθλητή, ο αγώνας με το πέρας 15 λεπτών καταχωρείται υπέρ του αντιπάλου με walk over.
• Παίκτης ο οποίος δεν μπορεί να προσέλθει την συμφωνημένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα λόγω εκτάκτου προβλήματος καλείται να ενημερώσει τουλάχιστον δυο (2) ώρες πριν ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα το πρόγραμμα διεξαγωγής των υπολοίπων αγώνων.
• Κάθε παίκτης θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής στον υπεύθυνο της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στο χώρο των γηπέδων, πριν από τον πρώτο αγώνα που θα δώσει.
• Πριν από κάθε αγώνα προβλέπεται μεταξύ των αγωνιζομένων ζέσταμα διάρκειας δεκαπέντε (15) λεπτών, ενώ κάθε δυο game προβλέπεται προαιρετικά ανάπαυλα δύο (2) λεπτών.
• Οι διασταυρώσεις των αντιπάλων στα ταμπλό θα καθοριστούν με βάση των αριθμό των συμμετοχών και τη δυναμικότητα των αντιπάλων. Για κάθε κατηγορία θα ανακοινωθεί και μια σχετική κατάταξη (1 έως 8) ώστε να αποφευχθεί διασταύρωση δυνατών αντιπάλων στους πρώτους αγώνες.
• Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη της συμμετοχής στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.
• Λόγω της ύπαρξης των δύο (2) μόνο γηπέδων στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου , καθώς και του περιορισμένου χρόνου χρήσης τους, ζητάμε τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις.

Επιτροπή αγώνων
Υπεύθυνος διοργάνωσης: Πανουκλιάς Γιώργος
Επιδιαιτητής αγώνων: Γιοπάνος Νικόλαος