Προπονητές

Γιοπάνος Νικόλαος

Ο Νίκος Γιοπάνος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δ.Π.Θ (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), με ειδικότητα στην αντισφαίριση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος στην Επιστήμη του Αθλητισμού καθώς και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή αντισφαίρισης.

 Διετέλεσε προπονητής – επιστημονικός υπεύθυνος για προγράμματα εκμάθησης στο άθλημα της αντισφαίρισης (τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων) στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Αγρινίου, αλλά και στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Καλλιθέας Αττικής.
Από το Σεπτέμβριο του 2018 έως το Σεπτέμβριο του 2020 ήταν συνεργάτης και μέλος της προπονητικής ομάδας στο Τριχόπουλος tennis club – Κέντρο Αντισφαίρισης Αγρινίου.

Σουλιώτης Βασίλειος

Ο Βασίλης Σουλιώτης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), με ειδικότητα στην αντισφαίριση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού  στην Επιστήμη του Αθλητισμού καθώς και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή αντισφαίρισης.

Επίσης είναι τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών του ΕΑΠ.
Διετέλεσε συνεργάτης στο Dina’s tennis club , προπονητής στον ΟΦΑΑ Φοίβο και στο Δήμο Αγρινίου καθώς και συνεργάτης σε δομές αθλητικής ενδυνάμωσης. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διαδικτυακά εκπαιδευτικά περιοδικά.